u-ssha-pyatero-lyudey-zaginuli-cherez-kholodi

У США п'ятеро людей загинули через морози

 • 16780 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Морози в поєднанні зі снігопадами привели до загибелі п'ятьох людей на Середньому Заході США. Про це повідомило в середу з посиланням на місцеву владу інформаційне агентство Associated Press (AP), передає УНН.

Згідно з отриманою виданням інформацією, один чоловік помер, випадково потрапивши під снігоочисник в околицях Чикаго (штат Іллінойс), другий замерз на смерть у гаражі в Мілуокі (штат Вісконсін). Ще двоє людей - подружня пара - стали жертвами ДТП в штаті Індіана, а 70-річний житель передмістя Детройта (штат Мічиган) помер, тому що вийшов на мороз, одягнений не по погоді.

За даними Національної метеорологічної служби США, в середу температура повітря в Міннеаполісі (штат Міннесота) досягає мінус 33,3 градуса, а з урахуванням вітру - мінус 47,2 градуса. У Чикаго - мінус 30,6 (мінус 45,6 градуса з урахуванням вітру), в Мілуокі - мінус 28,9 (мінус 43,9).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині 17 людей загинуло через переохолодження

Губернатор Іллінойсу Джей Роберт Прітцкер у вівторок настійно рекомендував, щоб уникнути обмороження не перебувати на повітрі довше 10-15 хвилин.

Як повідомляється на сайті FlightAware, що відстежує пересування повітряних суден, снігопади і морози призвели в середу до скасування понад 2 тисяч рейсів і відстрочення приблизно такої ж кількості авіарейсів в аеропортах Середнього Заходу США. Найбільше постраждало повітряне сполучення з двома міжнародними аеропортами міста Чикаго (штат Іллінойс). За даними FlightAware, в аеропорту О'Хара скасовано 1488 рейсів і відкладено ще 191. У Мідуей ці показники становлять 333 і вісім відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду в США загинуло щонайменше двоє осіб

Раніше УНН повідомляв, що військовослужбовець загинув від переохолодження.

Крім того, за місяць від переохолодження та обморожень постраждали більше тисячі українців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106083 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 102335 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100304 переглядiв

    Новини по темі

    У США п'ятеро людей загинули через морози

     • 16780 переглядiв

    Збитки Tesla за 2018 рік становлять майже 1 млрд доларів

     • 14056 переглядiв