u-ssha-rekomenduyut-vaktsinu-johnson-johnson-dlya-ekstrenogo-vikoristannya

У США рекомендують вакцину Johnson & Johnson для екстреного використання

 • 14356 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Група радників Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA) рекомендувала в дозволити вакцину COVID-19 від Johnson & Johnson для екстреного використання. Про це пише УНН з посиланням на Хinhua.

Деталі

Колегія, до складу якої входили експерти з інфекційних хвороб, лікарі та науковці, вважає, що переваги вакцини Johnson & Johnson перевищують ризики для людей віком від 18 років.

Якщо вакцина Johnson & Johnson отримає схвалення FDA, це буде третя вакцина, яка буде доступна в США, після двох інших, виготовлених Pfizer-BioNTech та Moderna.

На відміну від двократного дозування вакцин від Pfizer-BioNTech та Moderna, вакцина Johnson & Johnson вимагає лише одного уколу. Тим часом він не вимагає надмірного зберігання.

Додатково

Президент США Джо Байден заявив, якщо FDA дозволить вакцину Johnson & Johnson для екстреного використання, адміністрація планує випустити її якомога швидше, наскільки компанія зможе виготовити вакцину.

Європейське агентство з лікарських засобів (ЕМА) отримало заявку на реєстрацію вакцини Janssen, яку розробила американська компанія Johnson & Johnson.

Українські Національні Новини

Здоров'я