u-ssha-sturbovani-provedennyam-rosiyeyu-paradiv-na-okupovanikh-teritoriyakh-ukrayini

У США стурбовані проведенням Росією парадів на окупованих територіях України

 • 18339 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Посольство США в Україні висловлює глибоку стурбованість щодо російських "військових парадів", проведених на суверенній українській території 24 червня. Про це йдеться у повідомленні пресслужби посольства, передає УНН.

"Ми долучаємось до Міністерства закордонних справ України та висловлюємо глибоку стурбованість щодо російських військових парадів, проведених на суверенній українській території 24 червня. Разом з нашими українськими партнерами ми твердо підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України, і ми будемо продовжувати робити так, щоб ціна слідування стежкою агресії була дуже високою для Росії", - наголосили дипломати.

Нагадаємо, на честь 75-річчя Перемоги 24 червня по всій Росії проходили святкові заходи. Окупанти провели "парад" і в окупованому Криму.

У МЗС України в свою чергу заявили, що проведення так званих "військових парадів" підрозділів ЧФ Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях АР Криму та Севастополя, а також підрозділів російських збройних формувань в Донецьку та Луганську підтверджує, що Росія свідомо йде на подальшу ескалацію напруженості в українсько-російських відносинах.

Українські Національні Новини

Політика