u-ssha-u-novorichnu-nich-bliznyuki-narodilisya-u-dva-rizni-roki

У США у новорічну ніч близнюки народилися у два різні роки

 • 51240 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. У пари близнюків, що народилися в США з різницею в п'ятнадцять хвилин, дні народження припали на різні дні, місяці і роки після того, як одне з немовлят народилося рівно опівночі у новорічну ніч, повідомили в медичному центрі Нативідад, пише УНН.

Деталі

Фатіма Мадрігал і Роберт Трухільйо з Грінфілда в американському штаті Каліфорнія стали батьками різнояйцевих близнюків Альфредо і Айлін, народжених з різницею в декілька хвилин, але в різні дні, в медичному центрі Нативідад.

Хлопчик Альфредо народився о 23:45 за місцевим часом 31 грудня 2021 року, а дівчинка Айлін - опівночі 1 січня 2022 року.

Їх мама - Фатіма - назвала "божевіллям", що у двох її дітей різні дні народження, але вона рада, що Айлін народилася на день пізніше.

"Для мене божевілля, що вони близнюки і у них різні дні народження. Я була здивована і щаслива, що вона народилася опівночі", - сказала жінка.

Близнюки Альфредо і Айлін скоро приєднаються до трьох старших братів і сестер - двох дівчаток і хлопчика - в сімейному будинку в Грінфілді в окрузі Монтерей, пише Daily Mail.

Доповнення

Щорічно в США народжуються близько 120 000 близнюків, що становить більше 3 відсотків від усіх народжень, але вкрай рідко буває, щоб близнюки народжувалися з різними днями народження.

Українські Національні Новини

Новини Світу