u-ssha-v-dekilka-regionakh-vidbulisya-masovi-perestrilki

У США в декілька регіонах відбулися масові перестрілки

 • 151093 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Масові стрілянини в Пенсільванії та Теннессі вбили щонайменше шість людей і більше 25 отримали поранення. Такі дані навела в неділю поліція про останні випадки насильства з використанням зброї в США після нещодавніх масових вбивств. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Кілька стрільців відкрили вогонь на вулиці Саут-стріт у Філадельфії. Як зазначається, у районі багато барів та ресторанів. На відео спостереження видно, як люди на людній вулиці бігають у паніці в останні моменти, імовірно, після пострілів.

Аналогічно в Чаттанузі, штат Теннессі, сталася стрілянина. Там стрілянина здійнялася після півночі. У результаті стрілянини троє людей загинули і 14 отримали вогнепальні поранення, повідомила влада, додавши, що двоє людей загинули від вогнепальних поранень, а одна людина померла від поранень після того, як їх збив автомобіль, втікаючи з місця події.

За словами представників штату Теннессі, троє постраждалих отримали поранення, коли вони намагалися втекти, і були збиті транспортними засобами, додавши, що деякі з поранених залишаються у критичному стані.

Під час чергової стрілянини вранці в неділю в Сагіно, штат Мічиган, загинули троє людей, повідомляє Mlive.com з посиланням на поліцію Сегіно.

Подібний інцидент трапився і в Нью-Йорку. В результаті нещодавньої стрілянини загинули 10 людей у ​​продуктовому магазині.

Підозрюваних у жодній стрілянині не було затримано.

За даними некомерційної дослідницької групи Gun Violence Archive, цього року в Сполучених Штатах було щонайменше 240 масових розстрілів.

Нагадаємо

Байден запропонував запровадити заборону на продаж штурмової зброї у США.

Українські Національні Новини

Новини Світу