u-ssha-v-litaka-boeing-737-800-pid-chas-polotu-vidirvalasia-zovnishnia-panel

У США в літака Boeing 737-800 під час польоту відірвалася зовнішня панель

 • 35394 переглядiв

Літак Boeing 737-800 благополучно приземлився в Медфорді, штат Орегон, після того, як під час польоту з Сан-Франциско у нього відірвалася зовнішня панель.

У літака Boeing 737-800, що приземлився в аеропорту міста Медфорда (США, штат Орегон), не було однієї зовнішньої панелі. Рейс United із Сан-Франциско благополучно приземлився. Про проблему стало відомо під час післяпольотного огляду, пише Associated Press, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що аеропорт призупиняв роботу, щоб перевірити злітно-посадкову смугу на наявність уламків, але їх не виявили. Відсутність деталі була виявлена ​​на нижній частині літака в місці, де крило з'єднується з корпусом біля шасі.

Boeing відмовилася коментувати інформацію. Компанія тільки-но прикріпила посилання на інформацію про літак, з яким стався інцидент. Зокрема там говориться, що йому більше 25 років.

Доповнення

В останні місяці в США сталося кілька інцидентів із літаками Boeing. У січні у моделі Max 9 у повітрі відірвалася бічна панель, відбулася розгерметизація та екіпажу довелося здійснити екстрену посадку. У березні Boeing 777 здійснив екстрену посадку через технічну несправність.

Інцидент у кабіні пілотів міг стати причиною аварії Boeing 787 в аеропорту Окленда15.03.24, 10:36 • [views_0]

Лілія Подоляк

Суспільство