u-ssha-vidznachili-uspishne-rozsliduvannya-shakhraystva-v-privatbanku

У США відзначили успішне розслідування шахрайства в ПриватБанку

 • 10090 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Законне і успішне розслідування шахрайства в ПриватБанку стане ще одним позитивним кроком в боротьбі з корупцією в Україні. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці посольства США в Україні в Twitter, пердає УНН.

“Ми високо цінуємо зусилля Національного банку України у розслідуванні шахрайства у ПриватБанку. Законне, успішне розслідування та повернення викрадених активів стане позитивним кроком у боротьбі з корупцією в Україні”, — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, у результатах розслідування, наданих Національному банку України компанією Kroll, зазначено, що ПАТ “ПриватБанк” був об’єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій до його націоналізації, що призвело до завдання збитків щонайменше у розмірі 5,5 млрд дол. США.

Ми високо цінуємо зусилля @NBUkraine у розслідуванні шахрайства у Приватбанку. Законне, успішне розслідування та повернення викрадених активів стане позитивним кроком у боротьбі з #корупцією в Україні. https://t.co/kQRd7d4NDi

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) 17 января 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика