u-ssha-vipustyat-konservovane-vino-v-zherstyaniy-bantsi

У США випустять консервоване вино в жерстяній банці

 • 11590 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Невдовзі жителі США зможуть придбати кошерне вино в жерстяних банках, передає УНН з посиланням на daily.sevenfifty.com.

Напій буде виготовляти компанія Royal Wine. За словами виробника, вино буде доступним для покупців вже до початку червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні презентували готові алкогольні коктейлі в пляшці

У Royal Wine заявили, що за смаком продукт буде дуже солодким і слабоалкогольним. Напій буде продаватися в упаковках (4 банки), по 15 доларів за кожну.

Компанія Royal Wine вже виробляє сухе кошерне вино. Воно вважається дуже якісним і виготовляється в Італії. Його назвали Bartenura в честь італійського рабина, який жив 500 років тому.

Відзначається, що кошерне вино Bartenura вважається культовим, оскільки саме його вперше в світі почали продавати у синій пляшці.

Як повідомляв УНН, споживачам алкоголю в Україні подобаються екстравагантні напої. Наприклад, чорна горілка, блакитне вино.

Тенденція щодо такого роду незвичних алкогольних продуктів спостерігається в усьому світі, відзначають експерти. І пояснюють, що головною цільовою їхньою аудиторією є молодь.

Українські Національні Новини

Новини Світу