u-ssha-zasudili-taksista-uber-yakiy-ubiv-shistokh-osib

У США засудили таксиста Uber, який убив шістьох осіб

 • 8912 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Таксист онлайн-сервісу пасажирських автоперевезень Uber Джейсон Долтон був засуджений в США до довічного ув'язнення без права дострокового звільнення за вбивство шести осіб. Про це у вівторок повідомив телеканал CNN, передає УНН.

20 лютого 2016 року Долтон в ході безладної стрілянини вбив шість осіб і поранив двох інших в різних частинах південного округу Каламазу (штат Мічиган). Від одного місця стрілянини до іншого вбивця добирався, підвозивши пасажирів сервісу Uber. Відзначається, що в січні Долтон повністю визнав провину.

Після інциденту онлайн-сервіс Uber почали активно критикувати за те, що приймає на роботу водіїв в якості незалежних підрядників, а не офіційних співробітників. За даними CNN, компанії пасажирських перевезень Uber і Lyft взяли на роботу тисячі людей, у яких є судимість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивці 11 людей в синагозі Піттсбурга пред'явлені додаткові звинувачення

Довідка УНН: Uber - популярний онлайн-сервіс автомобільних перевезень. Ця компанія зі штаб-квартирою в Сан-Франциско (штат Каліфорнія) була заснована підприємцями Тревіс Каланіком і Гарретом Кемп в 2009 році. Зараз Uber діє понад у 500 містах майже в 80 країнах, в тому числі, в Україні.

Як повідомляв УНН, у Сумах поліція оголосила про розшук водія, який сокирою вбив таксиста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У США засудили таксиста Uber, який убив шістьох осіб

     • 8912 переглядiв

    З Туреччини намагалися вивезти 1200-річну Біблію

     • 11210 переглядiв

    Два потужних землетруси сталися в Азербайджані

     • 10966 переглядiв