u-stanitsi-luganskiy-rozpochali-montazh-drugoyi-metalokonstruktsiyi-mostu

У Станиці Луганській розпочали монтаж другої металоконструкції мосту

 • 23345 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Сьогодні розпочався монтаж другої металоконструкції мосту через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ "Станиця Луганська". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Сьогодні, 2 листопада, підготовчі роботи з відновлення зруйнованого прольоту мосту через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ "Станиця Луганська" о 7:40 продовжили 10 представників ТОВ "Укртрансміст", - йдеться в повідомленні.

Працівники, як зазначається, займалися посиленням діафрагми мостової опори № 7, а також обробкою металоконструкцій прольоту мосту за допомоги піскоструминного апарату.

"О 10:55 на будівельний майданчик доставили 40-тонний кран для проведення основних монтажних робіт елементів металевих конструкцій. Монтаж другої металоконструкції розпочато о 13:30", - зазначили у ВЦА, додавши, що перша металоконструкція – діафрагма – була змонтована 31 жовтня.

Нагадаємо, 2 вересня Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській — після того, як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

5 жовтня на мосту біля Станиці Луганської відкрили тимчасовий перехід.

Згідно з графіком, міст у Станиці Луганській планується відкрити до 27 листопада.

Українські Національні Новини

Політика