u-stanitsi-luganskiy-viyavili-skhovanku-z-ruchnimi-granatami-u-pidvali-mistsevogo-zhitelya

У Станиці Луганській виявили схованку з ручними гранатами у підвалі місцевого жителя

 • 14685 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. У Станиці Луганській у підвальному приміщенні будинку одного з місцевих жителів правоохоронці виявили схованку, з якої вилучили ручні гранати, запали до них та гранатомет. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Деталі

22 січня в ході проведення оперативних заходів прикордонники Луганського загону спільно із працівниками вибухо-технічної служби ГУ НП в Луганській області та співробітниками СБУ провели обшуки за місцем проживання одного з жителів смт Станиця Луганська.

Як результат, у підвальному приміщенні, в дерев’яному ящику, виявлено пакунок з боєприпасами. Із нього правоохоронці дістали майже 30 ручних гранат Ф-1, а також три запали УЗРГМ та один РПГ-18.

За даним фактом на адресу Станично-Луганського ГУ НП направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У ДПСУ додали, що боєприпаси встановленим порядком вилучено співробітниками Національної поліції.

Також прикордонники зазначили, що влітку минулого року за матеріалами Луганського прикордонного загону відносно власника цього житла, 32-річного жителя смт Станиця Луганська, розпочато кримінальне провадження за ст. 260 КК України (Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Зокрема, прикордонники встановили, що наш співвітчизник уже понад 6 років є активним членом незаконних збройних формувань та перебуває на території ТОТУ.

Варто нагадати

На Донеччині у місті Торецьк виявили потужний схрон зброї поблизу житлових будинків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Москві затримали дружину Навального Юлію

     • 24071 переглядiв

    Пожежа у Харкові: суд обрав запобіжний захід орендарю

     • 17729 переглядiв

    У ЗСУ за минулу добу виявлено 51 новий випадок COVID-19

     • 13118 переглядiв

    У Києві за добу 536 нових випадків COVID-19, померло 12 осіб

     • 13984 переглядiв

    На Запорізький АЕС відключили перший енергоблок

     • 23567 переглядiв