u-stolichniy-prokuraturi-zayavili-scho-ne-buli-initsiatorami-perevirki-deklaratsiyi-trubi

У столичній прокуратурі заявили, що не були ініціаторами перевірки декларації Труби

 • 8281 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Прокуратура міста Києва не була ініціатором перевірки Національним агентством з питань запобігання корупції декларації директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби столичної прокуратури, передає УНН.

У прокуратурі розповіли, що у вересні до них надійшло звернення від фізичної особи щодо перевірки способу життя керівника Державного бюро розслідувань Романа Труби.

При цьому, зауважили у прес-службі, після розгляду цього звернення "достатніх даних для внесення відомостей до ЄРДР встановлено не було".

Через це, пояснили у відомстві, відповідно до закону, зазначене звернення було перенаправлено листом до НАЗК за належністю, як до компетентного органу, який уповноважений розглядати та надавати відповіді з цих питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК перевірило декларації Луценка

"Зважаючи на викладене, інформація про те, що прокуратура міста Києва є ініціатором повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань є неточною, оскільки вказаний лист не може бути підставою для проведення такої перевірки", - резюмували у прокуратурі Києва.

Як повідомляв УНН, Національне агентство із запобігання корупції здійснить перевірку декларації Директора Державного бюро розслідувань Романа Труби за 2017 рік. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП