u-stolichnomu-muzeyi-khanenkiv-obrali-novu-direktorku

У столичному музеї Ханенків обрали нову директорку

 • 12626 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Новою директоркою Національного музею мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенко обрали Катерину Чуєву. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook музею.

"Більшістю голосів Катерину Чуєву було обрано генеральним директором Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків", - йдеться у повідомленні.

Катерина Чуєва працює в музеї з 1998-го року. Перед призначенням очільницею музею була заступницею директора з науково-методичної роботи.

Нагадаємо, директор КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва” Максим Калінін та заступник директора Департаменту культури — начальник управління збереження історичного середовища та охорони об’єктів культурної спадщини Олександр Никоряк заявили, що археологічні дослідження на Поштовій площі будуть продовжені після того, як буде здійснено альтернативне укріплення конструкцій. Він зазначив, що як тільки фахівці Інституту археології приступлять до досліджень у музеї на Поштовій площі, то кожен охочий зможе спостерігати за їхньою роботою в режимі онлайн завдяки камерам, які там встановлені.

Українські Національні Новини

Культура