u-stolitsi-na-pishokhidnomu-perekhodi-zbili-pensionera

У столиці на пішохідному переході збили пенсіонера

 • 217440 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Сьогодні близько 12:00 в Києві відбулася дорожньо-транспортна пригода. У результаті аварії чоловік отримав травми, наразі він знаходиться під наглядом медиків. Про це повідомляє Патрульна поліція Києві в Telegram, інформує УНН.

Деталі

За попередніми даними поліції, на вулиці Сергієнко 61-річний водій автомобіля Ford здійснив наїзд на пішохода. У результаті ДТП 69-річний чоловік отримав травми. Потерпілий перебуває у лікарні. Для з'ясування обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Доповнення

Автобус українського добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" потрапив у страшну дорожньо-транспортну пригоду, зіткнувшись із військовим КрАЗом. Внаслідок аварії загинула медик з позивним "Австрійка", багато інших лікарів, що перебували у транспортному засобі, дістали травми.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько сьомої ранку біля села Миколаївка-Новоросійська. За попередньою інформацією, під час руху у маршрутного таксі під керуванням 54-річного чоловіка лопнули два колеса, від чого транспортний засіб перекинувся на бік.

Українські Національні Новини

Київ