u-stolitsi-na-smitniku-znayshli-mertve-nemovlya

У столиці на смітнику знайшли мертве немовля

 • 16835 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. На смітнику у Солом’янському районі столиці знайшли тіло немовляти, столичні поліцейські встановлюють обставини смерті дівчинки. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Києві.

Так, чоловік повідомив у поліцію, що на вулиці Героїв Севастополя він знайшов мертве немовля. На місці події правоохоронці з’ясували, що перехожий побачив пакет із дитиною у сміттєвому баку.

"Судово-медичний експерт після огляду немовля повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявив. Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи", - повідомили у поліції.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи. Зокрема, встановлюється наявність записів камер відеоспостереження неподалік, і готуються запити до пологових будинків та лікарень. Правоохоронці намагаються знайти жінку, яка народила дитину, а також встановити причини та обставини її смерті.

Нагадаємо, у Києві дворічний хлопчик потонув у ванній.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці на смітнику знайшли мертве немовля

     • 16835 переглядiв

    Закон про особливості роботи ТСК офіційно опубліковано

     • 18142 переглядiв

    НАЗК провело аналіз 272 звітів партій

     • 15480 переглядiв

    Опубліковано закон про вдосконалення вищої освіти

     • 27608 переглядiв

    Закон про визнання "Пласту" офіційно опубліковано

     • 12115 переглядiв