u-stolitsi-nayaktivnishe-zabudovuyutsya-golosiyivskiy-i-shevchenkivskiy-rayoni

У столиці найактивніше забудовуються Голосіївський і Шевченківський райони

 • 11682 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Динаміка пропозиції на ринку новобудов свідчить, що Голосіївський район Києва найбільше забудовується у столиці. Про це повідомляється в аналітичному матеріалі спеціалізованого порталу Столична нерухомість, пише УНН.

У Голосіївському районі розташована найбільша кількість ЖК, представлених на ринку (17%). У п'ятірку районів Києва, де йде масова житлова забудова, потрапили Шевченківський (16%), Солом'янський (13%), Печерський (12%) і Дарницький (11%).

Щільно продовжує забудовуватися саме Печерськ (найменший район Києва), де на 27 квадратних кілометрів площі припадає 26 нових ЖК.

Як повідомляв УНН, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" не бачить причин говорити про зниження темпів будівництва.

Нагадаємо, у роботі у компанії на сьогоднішній день - 87 об'єктів на різній стадії будівництва, в активній фазі - 39, загальний будівельний заділ компанії - 2,5 млн кв. м. Цього року "Київміськбуд" почав будівництво 5 нових об'єктів - по вул. Освіти, по провулку Коломийському, на Богатирській "Італійський квартал", по вул. Причальній і Клеманській два великих ЖК, і до кінця року будуть розпочаті роботи ще по 5 об'єктах.

Українські Національні Новини

Київ