u-stolitsi-posilyuyut-zakhodi-bezpeki-cherez-zaplanovanu-aktsiyu-protestu

У центрі столиці посилюють заходи безпеки через заплановану акцію протесту

 • 25425 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва, де запланована акція протесту до річниці правління Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Києва, інформує УНН.

"Для забезпечення публічної безпеки та порядку залучені поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України. Наряди правоохоронців несуть службу у посиленому режимі. Сьогодні у центрі столиці заплановано проведення масових акцій. Аби не допустити порушень громадського порядку, працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на посилене чергування", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що правоохоронці звертаються до організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Зазначимо, у центрі Києва сьогодні о 14:00 планується акція протесту "Стоп реванш" до річниці правління Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомлялося раніше в УНН, експерти назвали головні здобутки Зеленського за рік перебування при владі.

Українські Національні Новини

Політика