u-stolitsi-spiymali-cholovika-z-rozfasovanimi-narkotikami

У столиці спіймали чоловіка з розфасованими наркотиками

 • 8363 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. На столичному Печерську затримали молодика зі згортками амфетаміну та канабісу. Про це УНН повідомили в прес-службі столичної поліції.

Підозрілого чоловіка помітили службовці полку поліції особливого призначення №2 під час патрулювання на вулиці Менделєєва. Побачивши екіпаж правоохоронців, зловмисник відразу кинувся бігти.

Командир полку Михайло Павлушко розповів, що правоохоронці наздогнали та зупинили правопорушника. Ним виявився 22-річний уродженець Донецької області, раніше не судимий.

"У ході поверхневого огляду у нього виявили 10 згортків із речовиною білого кольору та 6 пакетиків із рослинною речовиною зеленого кольору. Зі слів затриманого, це - амфетамін та канабіс, однак він відмовився пояснювати, звідки у нього наркотичні речовини та з якою метою він їх зберігав. Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції", - повідомив правоохоронець.

Слідчі вилучили знайдені речовини. Їх направили на експертизу. Поліцейські встановлюють причетність молодика до збуту наркотиків на території Києва та його можливих співучасників.

У межах розпочатого кримінального провадження призначена експертиза вилучених речовин. Перевіряється причетність затриманого до їх збуту.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Печерського управління поліції за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше УНН повідомляв, що у Київській області вилучили 600 кг героїну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП