u-stolitsi-suditimut-cholovika-yakiy-samovilno-zaynyav-zemelnu-dilyanku-v-golosiyivskomu-parku

У столиці судитимуть чоловіка, який самовільно зайняв земельну ділянку в Голосіївському парку

 • 16342 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом самовільного зайняття земельної ділянки в парку “Голосіївський”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

“Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом самовільного зайняття земельної ділянки, що входить до складу національного природного парку “Голосіївський”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в ході слідства встановлено, що підозрюваний, діючи всупереч нормам законодавства, не маючи жодного правовстановлюючого документа, самовільно зайняв під власні потреби земельну ділянку площею 0,14 га в урочищі Теремки у Голосіївському районі міста Києва, що відноситься до особливо цінних земель.

“За результатами розслідування чоловіку повідомлено про підозру за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки, вчинене щодо особливо цінних земель). Наразі обвинувальний акт відносно зловмисника скеровано до суду для розгляду по суті”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, за отримання незаконної компенсації за житло судитимуть екснардепа Полякова.

Українські Національні Новини

Київ