u-stolytsi-normalizuvalasia-yakist-povitria-kmda

У столиці нормалізувалася якість повітря - КМДА

 • 36704 переглядiв

Станом на 13:00 22 березня якість повітря в Києві повернулася до норми з низьким рівнем забруднення, що скасовує всі попередні рекомендації щодо обмеження перебування на вулиці.

Вдень, 22 березня, у Києві покращилась якість повітря, тож всі рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються. Про це пише УНН з посиланням на КМДА.

Деталі 

Станом на 13:00 22 березня якість повітря в Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості, всі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються. Про це повідомляє Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА

- резюмували у відомстві. 

Зазначається, що середній рівень забрудненості фіксують лише у двох районах міста. Решта столиці має низький рівень.

Цього тижня у Києві та області можливе підвищення рівня води у Дніпрі 21.03.24, 17:45 • [views_0]

Доповнення

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря* – 36 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 38 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 42 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: просп. Берестейський, 97 загальний індекс якості повітря – 37 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Китаївська, 22 загальний індекс якості повітря – 39 (низький рівень забрудненості).

Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 62 (середній рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 46 (низький рівень забрудненості).

Нагадаємо

Вранці, 22 березня, Києві зафіксували тимчасове погіршення якості повітря. Зокрема через підвищення концентрації зважених часток (пилу). Ймовірною причиною є метеорологічні умови (зокрема дуже низька швидкість вітру).