u-sudi-v-chornogoriyi-nevidomiy-pidirvav-bombu-ye-zagibliy-ta-postrazhdali

У суді в Чорногорії підірвали бомбу: є загиблий та постраждалі

 • 932202 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У суді в Подгориці в Чорногорії прогримів вибух. Як повідомляє Radio Televizija Crne Gore, чоловік підірвав бомбу, внаслідок чого одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, передає УНН.

Деталі

Повідомляють, що в суді першої інстанції Подгориці підірвали бомбу. Унаслідок вибуху загинула одна людина, ще 7 дістали поранення. Постраждалих доправили до медзакладу, де надають необхідну допомогу.

Директор Клінічного центру Чорногорії (KCCG) Ліляна Радулович повідомила, що до медустанови звернулися семеро осіб, п'ятеро з яких дістали поранення. За її словами, всі вони перебувають у стабільному стані.

За інформацією поліції, вибух прогримів об 11:35 за місцевим часом.

«Об 11:35 ми отримали повідомлення про те, що в будівлі суду першої інстанції спрацював вибуховий пристрій і що є постраждалі. Ми виявили, що М.Б. (40 років), який привів у дію вибуховий пристрій, загинув», — сказали в поліції.

У момент вибуху у дворі перебувала велика кількість людей. Відразу після цього всі співробітники суду першої інстанції покинули будівлю.

На місці працюють бригади швидкої допомоги, поліції та пожежників.

Нагадаємо

У портовому місті Грейт-Ярмут у Великій Британії вибухнула 250-кілограмова бомба часів Другої світової війни. Її виявили за день до цього і планували знешкодити в іншому місці.

Українські Національні Новини

Новини Світу