u-sviti-vzhe-ponad-17-tis-vipadkiv-zarazhennya-koronavirusom-moz

У світі вже понад 17 тис. випадків зараження коронавірусом – МОЗ

 • 12263 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Станом на 3 лютого у світі зареєстровано 17 389 випадків зараження коронавірусом, з них 362 летальні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МОЗ.

"Станом на 3 лютого 2020 року у світі зареєстровано 17 389 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції, з них 362 летальні", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підтверджено 152 випадки завезення нового коронавірусу в 23 країнах світу, з них 25 випадків у країнах Європи: 10 - Німеччина, 6 - Франція, 2 - Італія, 2 - Росія, 2 - Великобританія, по 1 в Іспанії, Фінляндії та Швеції. За межами Китаю про один летальний випадок хвороби повідомлено Філіппінами.

"В Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, побудована у Китаї за 10 днів лікарня для заражених коронавірусом прийняла перших пацієнтів.

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я не рекомендує вводити обмеження на поїздки або торгівлю у зв'язку зі спалахом нового коронавірусу 2019-nCoV, водночас остаточне рішення щодо обмежувальних заходів має приймати уряд.

Українські Національні Новини

Суспільство