u-tayilandi-napali-na-dityachiy-tsentr-zaginuli-35-lyudey-z-nikh-24-diti

У Таїланді напали на дитячий центр: загинули 35 людей, з них 24 - діти

 • 153506 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Щонайменше 24 дитини та 11 дорослих було вбито в четвер у результаті нападу, який почався в дитячому центрі на північному сході Таїланду, з посиланням на повідомлення влади інформує AP, пише УНН.

Деталі

Потім озброєний злочинець втік з місця події, стріляючи зі своєї машини дорогою додому, де він убив свою дружину і дитину, перш ніж накласти на себе руки, повідомила поліція.

Перша атака відбулася близько 12:30 за місцевим часом, коли чоловік, ідентифікований як колишній поліцейський, увійшов до дитячого центру в місті Нонгбуа Лампху, повідомила влада.

Згідно з заявою поліції, дев'ятнадцять хлопчиків, троє дівчат і двоє дорослих були вбиті в будівлі, перш ніж нападник втік.

На опублікованих у мережі фотографіях та відеозаписах з місця події видно спальні килимки, розкидані по кімнаті дошкільного закладу, її підлогу забруднено кров'ю, пише видання.

На відео було чути крики, коли збожеволілі члени сім'ї плакали за межами будівлі дитячого центру. Машини швидкої допомоги стояли поруч, поки поліція та медичні працівники йшли двором дитячого центру.

Українські Національні Новини

Новини Світу