u-tayilandi-znayshli-mertvoyu-ukrayinsku-zhurnalistku

У Таїланді знайшли мертвою українську журналістку

 • 20441 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У Таїланді знайшли мертвою українську журналісту Ольгу Фролову, яка жила там з чоловіком та сином. Перед смертю вона закінчила свою книжку під назвою "Уроборос". Про це повідомив її чоловік Дмитро Фролов на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Я до останнього у своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і особа невпізнанно. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили, що це Оля", - написав чоловік Олі.

Чоловік розповів, що коли він подав заяву про зникнення Ольги, то поліцейські понад тиждень лише перевіряли її ім’я у базі даних. Проте коли знайшли тіло, то він нарешті побачив їхню зацікавленість в розслідуванні.

"Розслідування про причини смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя", - зазначив чоловік.

За його словами, вона закінчила свою книгу, яку назвала "Уроборос". Книга українською. Написана від першої особи.

"Я все-таки це накорябала, аж не віриться. Спасибі, що терпіли мене", - процитував Олю чоловік.

Нагадаємо, труну з тілом загиблої українки - члена екіпажу судна "Regal Princess" сьогодні було відправлено з Нідерландів в Україну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП