u-taylandi-cholovik-rozstrilyav-svoyu-rodinu-pislya-novorichnoyi-vechirki

У Таїланді чоловік розстріляв свою родину після новорічної вечірки

 • 9486 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. У Таїланді чоловік застрелив шістьох членів своєї родини, серед яких було двоє малолітніх дітей, та наклав на себе руки після новорічної вечірки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters. 

Повідомляється, що 41-річний Сучіп Сорнсунг повернувся після новорічної вечірки додому і посварився з родиною, після чого почав стріляти. Серед жертв чоловіка були його власні дочки 6 і 9 років.

"Він пішов з друзями на вечірку, а потім повернувся додому, побачитись із родичами дружини, і вони почали сваритися, після чого він взяв зброю, щоб застрелити їх. Згідно з показами свідків, чоловік не був п’яний, і ми підозрюємо, що його гнів пробудився через застарілі проблеми з родиною його дружини", - розповіли у місцевій поліції.

Інцидент стався у північній провінції Чумпхон.

Зазначається, що у Таїланді високий процент громадян, що володіють зброєю. У країні часто стається насильство з застосуванням зброї, проте масові стрілянини стаються вкрай рідко. Згідно з інформацією Вашингтонського університету, Таїланд лідирує серед азійських країн у рейтингу насильства із застосуванням зброї.

Раніше УНН повідомляв, що у Таїланді відбувся фестиваль ракет

Українські Національні Новини

Новини Світу