u-tkg-providnoyu-temoyu-stalo-vodopostachannya-meshkantsyam-vsogo-donbasu

У ТКГ провідною темою стало водопостачання мешканцям всього Донбасу

 • 9524 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Стабільне водопостачання мешканцям всього Донбасу стало провідною темою роботи підгрупи з соціально-економічних питань Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомила прессекретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер у Facebook, передає УНН.

"В гуманітарній підгрупі робота зосереджена на звільненні утримуваних осіб. Стабільне водопостачання мешканцям всього Донбасу стало провідною темою роботи підгрупи з соціально-економічних питань, у засіданні якої також взяли участь представники МКЧХ та Юнісеф. З огляду на початок опалювального сезону конструктивне вирішення цієї проблеми є особливо важливим", - написала Оліфер.

З її слів, українська сторона зазначила, що врегулювання політичного блоку питань можливе лише після повного вирішення безпекового блоку питань Мінських угод, разом з врегулюванням проблеми контролю за українсько-російським кордоном.

Нагадаємо, тристоронню контактну групу щодо врегулювання ситуації на Донбасі у Мінську сьогодні поінформували про початок розведення сил і засобів у Золотому Луганської області.

Українські Національні Новини

Політика