u-tokio-cholovik-pereplutav-pedali-y-vrizavsya-u-natovp-ye-travmovani

У Токіо чоловік переплутав педалі й врізався у натовп: є травмовані

 • 7396 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У центрі японського Токіо сьогодні близько 8.30 за місцевим часом автомобіль в'їхав у групу перехожих, проігнорувавши червоне світло. Семеро людей травмовані внаслідок інциденту, троє у важкому стані. Про це повідомляє Tokio Today із посиланням на поліцію й рятувальників, передає УНН.

Відмічається, що водія арештовано на місці інциденту. 52-річного Юнічі Оно звинувачують у халатності, що призвело до травмування людей.

За інформацією правоохоронців, правопорушник пояснив, що інцидент стався через те, що він помилився педаллю.

Як повідомляв УНН, сьогодні вранці в Корабельному районі Херсону сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Автомобіль "швидкої допомоги", проїжджаючи на червоне світло, на смерть збив жінку, яка на зелене світло переходила дорогу.

Вчора водій маршрутного таксі в Запорізькому районі скоїв наїзд на пішохода. В результаті аварії дівчинка 2009 року народження померла. Відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, 6 червня в Оболонському районі Києва маршрутка переїхала жінку на пішохідному переході. Від отриманих пошкоджень жінка загинула.

Українські Національні Новини

Новини Світу