u-top-diplomata-yes-pidtverdili-koronavirus-pereviryat-fon-der-lyayen

У топ-дипломата ЄС підтвердили коронавірус: перевірять фон дер Ляйен

 • 10917 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Офіційний представник Європейського Союзу на переговорах з Великою Британією Мішель Барньє повідомив в Twitter, що результат його тесту на коронавірус виявився позитивним. Перевірку належить пройти президенту Єврокомісії Урсулі фон дер Ляйєн, передає УНН.

"Я хотів би повідомити вам, що у мене позитивний результат на COVID19. У мене все добре і я в хорошому настрої. Я дотримуюся всіх необхідних інструкцій, як і моя команда. Для всіх тих, хто вже постраждав, і для всіх тих, хто в даний час знаходиться в ізоляції, ми впораємося з цим разом", - написав дипломат сьогодні.

Після його заяви фон дер Ляйєн, у якої була зустріч з Барньє, теж пройде перевірку на вірус, повідомив під час брифінгу представник ЄС Ерік Мамер.

"Президент фон дер Ляйєн в останній раз зустрічалась з паном Барньє майже два тижні тому. У неї немає симптомів і (вона - ред.) продовжує працювати. Їй звичайно зроблять тест в зв'язку з цим оголошенням", - сказав він.

Нагадаємо, раніше голова Європейського парламенту Давид Сассолі повідомив про рішення відправитися на добровільний карантин в Брюсселі в якості запобіжного заходу через коронавірус.

Українські Національні Новини

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі

    Зростання цін на продукти: чи треба запасатися

     • 21374 переглядiв