u-trampa-vzhe-vidsutni-simptomi-covid-19-likar

У Трампа вже відсутні симптоми COVID-19 — лікар

 • 12612 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. У президента США Дональда Трампа вже відсутні будь-які симптоми коронавіруса. Про це з посиланням на лікаря повідомила прес-секретар Білого дому Кейлі Макенані, передає УНН.

За словами лікаря, після повернення з госпіталю та проведеної ночі вдома під час останнього огляду у вівторок вранці у Трампа були відсутні симптоми коронавіруса.

“Амбулаторний рівень насичення киснем становить 95-97%. У цілому стан здоров’я президента, як і раніше, дуже гарне”, — розповів лікар.

У Білому домі також пообіцяли інформувати про стан здоров’я президента США.

Нагадаємо, 6 жовтня президент США після свого повернення до Білого дому з госпіталю, де він лікувався від коронавірусу, записав нове відео, в якому розповів про своє лікування. Він також закликав американців не боятися коронавіруса.

Як повідомляв УНН, Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. 2 жовтня він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. 

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден у неділю отримав негативні результати чергового тестування на коронавірус. У штабі Байдена також заявили, що в разі потреби готові перенести чергові дебати з Трампом, які заплановані на 15 жовтня. 

A Tuesday afternoon update from President @realDonaldTrump’s physician: pic.twitter.com/A8CiutMPbw

— Kayleigh McEnany (@PressSec) October 6, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу