u-trokh-naybilshikh-aeroportakh-ssha-zatrimuyutsya-viloti

У трьох найбільших аеропортах США затримуються вильоти

 • 7282 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Повітряний рух затримується в аеропорту Ла-Гуардія в Нью-Йорку, Міжнародному аеропорту Філадельфії і Міжнародному аеропорту Ньюарк Ліберті в Нью-Джерсі через кадрові проблеми в регіональному центрі управління повітряним рухом Федеральної авіаційної адміністрації, передає УНН з посиланням на СNN.

Польоти затримуються в середньому на 41 хвилину, повідомили в адміністрації.

Повідомляється, що відправлення рейсів з Філадельфії і Ньюарка затримується від години до години і 15 хвилин, а відправлення з Ла-Гуардії - від 15 до 30 хвилин.

"Ми трохи збільшили відпустку через хворобу на двох авіадиспетчерських пунктах, які зачіпають Нью-Йорк і Флориду", - йдеться в заяві Федеральної авіаційної адміністрації.

Затримки рейсів почалися менш ніж через два дні після того, як президент великого союзу авіадиспетчерів попередив, що "шатдаун", який триває вже 35-й день, являє собою серйозну загрозу безпеці.

Як повідомляв УНН, через часткове призупинення роботи федерального уряду ("шатдаун") національне управління з безпеки на транспорті (НУБТ) США не розслідує 87 аварій на суші, в повітрі і на морі.

Українські Національні Новини

Новини Світу