u-trostyantsi-spalakhnula-pozhezha-trivayut-boyi

У Тростянці спалахнула пожежа, тривають бої

 • 107817 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. У Тростянці Сумської області тривають вуличні бої. В місті спалахнула пожежа. Ситуація в населеному пункті дуже складна. Жителів просять не залишати оселі та укриття. Про це повідомляє УНН з посиланням Telegram голови Сумської обласної Військової адміністрації Дмитра Живицького.

Деталі 

Тростянецька громада залишається найгарячішою точкою Сумської області.

Було зроблено оголошення про велику пожежу в самому Тростянці, тому Живицький просить людей не відкривати вікна через серйозне задимлення, і залишатися в укриттях. Крім того, в місті йдуть бої на вулицях, ведуться артилерійські обстріли.

"На жаль, Тростянець залишається містом і громадою, що страждає найбільше від російських терористів. Вбивають мирних людей. Немає світла і води в багатьох населених пунктах", - сказав він.

Голова ОВА додав, що днями волонтери все ж змогли доставити в деякі місця, куди вдалося доїхати і дійти, близько 5 тонн гуманітарної допомоги. Живицький розповів, що отримати допомогу вдалося не всім. У Тростянці небезпечно просто перебувати на вулиці.

Так, російські солдати розстріляли жінку, яка просто їхала на велосипеді. Люди не можуть поховати загиблих, забрати їх з вулиці, існує проблема зберігання тіл у морзі.

Окупанти викрали останню "швидку", і в лікарню люди можуть потрапити тільки самостійно. Фіксуються випадки, коли жінкам доводиться народжувати вдома самостійно.

Нагадаємо 

Президент розповів про зрив російськими окупантами гуманітарних коридорів для маріупольців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП