u-tsentr-mikolayeva-vnochi-priletila-raketa-smerch-golova-ova-pokazav-naslidki

У центр Миколаєва вночі прилетіла ракета "Смерч": голова ОВА показав наслідки

 • 212710 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Миколаїв уночі російські війська двічі обстріляли, попередньо, з РСЗВ "Торнадо-С", при цьому у самий центр міста прилетіла невисокоточна ракета типу “Смерч”. Інформації про жертв немає. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у вівторок, 27 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Вночі, 27 вересня, Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів – орієнтовно о 01:04 та 04:02. Попередньо, з РСЗВ "Торнадо-С" ворог вдарив по різних районах міста", - повідомив Кім.

"Сьогодні вночі в самий центр міста прилетіла невисокоточна ракета типу “Смерч”. Це чистий терор мирного населення", - наголосив також він.

Деталі

Наразі, зі слів голови ОВА, в облцентрі відомо про пошкодження низки цивільних об’єктів у центрі міста, зокрема житлових будинків, магазинів та мережі водопроводу. Також внаслідок обстрілу сталося руйнування складського приміщення з подальшим горінням. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Що стосується ситуації по районах, то, з його слів, вона наступна:

У Миколаївському районі:

  • 27 вересня, з 01:30 ворог завдавав артилерійських ударів по аквазоні міста Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає. Вранці, о 07:15, у місті знову пролунав вибух. Детальна інформація з’ясовується.
  • Вночі, 27 вересня, о 04:04 зафіксовано ракетний обстріл села Весняне Веснянської громади. Внаслідок чого частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, соціальну інфраструктуру, гаражі, автівки. Постраждалих немає.

У Баштанському районі, за даними голови ОВА, під постійним вогнем залишаються населені пункти, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. Уночі, біля 04:00, були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Тривають обстріли Широківської громади - пошкоджень зазнали житлові будинки, опівночі були влучання в сільгосппідприємство.

Доповнення

Раніше мер міста повідомляв, що окупанти у ніч на 27 вересня обстріляли Миколаїв.

Українські Національні Новини

Війна