u-tsentralnomu-aparati-derzhlisagentstva-proveli-obshuki

У центральному апараті Держлісагентства провели обшуки

 • 16596 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Сьогодні за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора було проведено санкціонований обшук центрального апарату Державного агентства лісових ресурсів України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Держлісагентства Андрій Заблоцький, передає УНН.

За його словами, відбулася виїмка документів стосовно справи розтрати державних лісових ресурсів на території Житомирщини.

"Ще минулого року Держлісагентством була проведена перевірка одного з державних лісгоспів області, яка і зафіксувала заподіяну шкоду державі на понад 6 млн гривень. Чомусь тоді попереднім керівництвом галузі не були вжиті відповідні заходи", - зазначив він.

Андрій Заблоцький повідомив, що наразі відбувається додаткова перевірка-аудит. "Доведемо цю справу до завершення. Винні мають бути покарані", - написав він.

Зазначається, що Держлісагентство надало повний та безперешкодний доступ правоохоронцям до всіх приміщень центрального апарату та всіх документів і архівів.

Нагадаємо, правоохоронці викрили незаконну схему розтрати державних лісових ресурсів на території Житомирщини. Зазначеними діями державним інтересам заподіяно шкоду на понад 6 млн грн. Наразі чотирьом посадовим особам державного підприємства лісового господарства повідомлено про підозру у розтраті.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук 9 лютого розповів про результати аудиту діяльності Держлісагентства та про звільнення двох керівників лісових господарств.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП