u-tsentri-kharkova-patrulni-potrapili-u-dtp-pid-chas-peresliduvannya-porushnika

У центрі Харкова патрульні потрапили у ДТП під час переслідування порушника

 • 12998 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. У центрі Харкова поліцейський автомобіль під час переслідування порушника потрапив у ДТП, внаслідок чого двох патрульних поліцейських доставили в лікарню. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

Так, аварія сталася 11 серпня близько 22:40 на проспекті Науки.

За даними поліції, під час чергування працівник патрульної поліції на службовому автомобілі Toyota Prius з увімкненими звуковими та проблисковими спецсигналами червоного та синього кольору переслідував автомобіль Opel Astra, водій якого порушив правила дорожнього руху і намагався зникнути з місця.

"Під час руху порушник здійснив різке гальмування та маневр вправо, внаслідок чого сталося зіткнення його автомобіля з транспортним засобом патрульних та Daewoo Lanos, який рухався попереду нього у попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги були доставлені двоє пасажирів Toyota Prius. Вони отримали легкі тілесні ушкодження і після огляду лікарями були відпущені.

Водій автомобіля Opel Astra від проведення судово-медичного обстеження на алкоголь відмовився.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції. Зараз триває з’ясування усіх обставин події.

Нагадаємо, у Житомирській області у дорожньо-транспортній пригоді загинули четверо осіб, серед яких поліцейський.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП