u-tsentri-kiyeva-pravookhorontsi-posileno-okhoronyayut-pravoporyadok

У центрі Києва правоохоронці посилено охороняють правопорядок

 • 14011 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Напередодні надійшло кілька заявок про проведення масових заходів у центральній частині міста, тож поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії посилили охорону правопорядку. Зазначається, що в районі вулиці Михайлівській та Європейської площі можливе короткотривале перекриття руху. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у місті Києві.

"На охорону громадської безпеки заступила достатня кількість співробітників структурних підрозділів київської поліції та військовослужбовців Національної гвардії України. Сьогодні, 8 березня, згідно раніше поданих заявок, кілька громадських організацій проведуть заплановані акції з масовою участю громадян", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що крім того, з учасниками та організаторами заходів працюють представники поліції діалогу, задача яких полягає в запобіганні провокацій та роз'ясненні присутнім на зібраннях відповідальності у разі порушення правопорядку.
Зазначається, що під час ходи учасників акцій також буде короткотривале перекриття руху на вулиці Михайлівській та Європейській площі.

Нагадаємо, Міжнародний жіночий день 8 березня святкують в низці країн. У деяких з них сьогодні встановлено державне свято, зокрема і в Україні.

Українські Національні Новини

Київ