u-tsentri-kiyeva-utvorilisya-zatori

У центрі Києва утворилися затори

 • 11191 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Сьогодні ввечері спостерігаються автомобільні затори на дорогах Києва. Переважно затори місцями скували центр столиці. Про це інформує УНН з посиланням на Google Maps.

Так, на правому березі столиці затори утворилися на Набережному шосе, вулиці Лаврській, Старонаводницькій, бульварі Дружби Народів, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Антоновича, Басейній, місцями на вулиці Богдана Хмельницького, Івана Франка, Велика Васильківська, Володимирському узвозі, а також на більшій частині вулиці Хрещатик.

Крім того, дещо ускладнений рух на Північному мосту, мосту Патона. Більш складна ситуація на мосту метро, однак ближче до станції метро "Лівобережна" рух транспорту більш вільний. А от по Дарницькому мосту проїхати можна швидше всього – там лише на в'їзді утворилося невелике ускладнення руху.

Що стосується лівого берега столиці, то там проїзд більш вільний, ніж на правому. Дещо ускладнений рух на вулиці Ващенка на Осокорах, на проспекті Соборності, місцями на Дніпровській набережній.

Щодо ситуації на Кільцевій дорозі, то там ускладнення руху часткове, лише на певних ділянках дороги.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що після новорічних свят, коли рух у столиці, був достатньо вільним, у Київ повернулися затори.

Українські Національні Новини

Київ