u-tsentri-kiyevi-politsiya-posilila-zakhodi-bezpeki

У центрі Києві поліція посилила заходи безпеки

 • 14350 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у середмісті столиці, поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Так, 6 лютого у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади.

Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі. 

Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків. 

Нагадаємо, Верховна Рада України на сьогоднішньому пленарному засіданні планує розгляд у другому читанні законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні.

Українські Національні Новини

Київ