u-tsentri-odesi-cherez-doschi-utvorivsya-proval

У центрі Одеси через дощі утворився провал

 • 15145 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. У вівторок, 22 червня, в самому центрі Одеси на Митній площі утворився провал шириною в шість метрів. Поглиблення поглинуло кілька місць для паркування та огорожу поруч, передає кореспондент УНН.

Деталі 

На місці виставлено огорожу, працюють співробітники комунальних служб.

"До вечора ми будемо розуміти, яким чином і хто буде відновлювати цей провал", - прокоментувала ситуацію директор департаменту міського господарства Одеської міськради Наталія Мостовських.

Мостовських підкреслила, що стихія завдала чимало клопоту одеським комунальникам, однак, ситуація контрольована.

Відзначимо, що з другої декади червня в Одесі спостерігаються сильні дощі та пориви вітру. 12 червня залпова злива залила магістральні вулиці міста і спричинила аварію на підстанції, залишивши велику частину міста без світла і води. Через сильні дощі в Одесі в прибережній смузі "зацвіло" Чорне море, забарвившись у зелений колір.

Доповнення

Тим часом мер Одеси Геннадій Труханов поїхав у відрядження до Генуї (Італія). Там він зі своїми колегами встановлює символ Одеси "якір-серце". У міській владі вірять в те, що ці бронзові символи якимось чином залучають іноземних туристів в Одесу. В ефективності методу міськвлада не впевнена, не заміряє, але кожен такий "якір-серце" обходиться одеситам в 240 тисяч гривень. 

Українські Національні Новини

Суспільство