u-tsentri-odesi-inozemets-vlashtuvav-strilyaninu

У центрі Одеси іноземець влаштував стрілянину

 • 10134 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. В центрі Одеси 35-річний чоловік, грубо порушуючи громадський порядок, біля одного з розважальних закладів влаштував стрілянину. Чоловік виявився громадянином однієї з сусідніх країн. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Приморського відділу поліції в м. Одесі. 

До Шевченківського відділення поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що на парковці невідомий чоловік з пістолета здійснив кілька пострілів, після чого зник на своєму авто в невідомому напрямку. В результаті стрілянини було пошкоджено автівку заявника.

Завдяки оперативним діям поліцейських вже за лічені години було встановлено місцезнаходження автомобіля, на якому пересувався зловмисник, та затримано правопорушника. Ним виявився 35-річний громадянин однієї з сусідніх країн. У чоловіка було вилучено пневматичний пістолет, який направлено на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі патрульні зі стріляниною затримали водія-порушника

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україн

Як повідомляв УНН, одеські поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в центрі міста.

Повідомлення про стрілянину у центрі Одеси надійшло близько 12,45 7 жовтня. За попередньою інформацією, невідомі особи здійснили у бік перехожого постріл з пістолета Флобер.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП