u-tssk-rozpovili-yak-rosiyani-sprobuvali-vidati-proval-byelgorodskoyi-oboronnoyi-operatsiyi-za-peremogu-ta-zganbilisya-sche-bilshe-1

У ЦСК розповіли, як росіяни спробували видати провал "бєлгородської оборонної операції" за перемогу та зганьбилися ще більше

 • 1817805 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. У Центрі стратегічних комунікацій пояснили, як росіяни намагалися видати провал "бєлгородської оборонної операції" за перемогу, та зганьбилися ще більше. Про це йдеться на сторінці у Telegram ЦСК, пише УНН.

Деталі

У ЦСК говорять, що на роль головного "переможця" призначив себе командувач військ російського центрального військового округу олександр лапін, який дав команду російському пропагандисту та "воєнкору" олександру коцу зняти відео-постанову про те, як він "вичавлює диверсантів з бєлгородської області".

Проте аналіз геолокації місця фільмування довів, що генерал працював регулювальником у селі Глотове за декілька кілометрів від зони бойових дій. Як кажуть у Центрі стратегічних комунікацій, "куди лапін, судячи з усього, так і не доїхав".

"До того ж відео створено на старих радянських воєнних стереотипах. росіяни звикли бачити війну такою, яку їм показує, наприклад, міхалков (микита міхалков, російський кінорежисер ред.-) у "Стомлених сонцем-2" (з "батьком-генералом", який особисто веде своїх "синів-бійців" на штурм фашистської фортеці з палицею в руці)", - йдеться у повідомленні.

"Ось коц із лапіним (який ще й шеврон "СССР" причепив на форму) таку "війну" для росіян склепали й показали", - додали у ЦСК.

Нагадаємо

Український високопосадовець на правах анонімності повідомив, що українські військові не брали участі в операції в бєлгородській області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦСК спростували російський фейк про "критично низький" запас палива в Україні

Українські Національні Новини

Новини Світу