u-tuvi-vlada-zaboronila-zhitelyam-vikhoditi-na-vulitsyu-cherez-rizke-zrostannya-kilkosti-khvorikh-covid-19

У Туві влада заборонила жителям виходити на вулицю через різке зростання кількості хворих COVID-19

 • 19055 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Влада Республіки Тива заборонили жителям виходити на вулицю, за винятком випадків, коли в цьому є нагальна необхідність. Про це УНН повідомляє з посиланням на Офіційний портал суб'єкта Російської Федерації.

Згідно з рішенням влади, "заборонено пересування громадян без виробничої та службової необхідності, населення - без невідкладних особистих потреб, включаючи обмеження на виїзди на водні об'єкти, розташовані на території республіки. Для дітей у віці до 14 років (включно) знаходження і переміщення на вулиці допускається тільки в супроводі дорослих".

Деталі

У республіці закриті більшість магазинів, гостинці, парки. Зупинено роботу перукарень, салонів краси і дитячих садів. Поруч з озерами встановлені контрольно-пропускні пункти. Патрулювання здійснюють представники МНС, поліції і Росгвардіі.

16 липня в Туві коронавірус виявили у 195 осіб за добу, що стало максимальним значенням з початку пандемії. 17 липня - 191 чоловік. В регіоні госпіталізовано 1410 осіб, свідчать дані місцевого оперативного штабу по боротьбі з поширенням коронавірусу. З них близько 40 підключені до апарату штучної вентиляції легенів.

Ситуація в Росії

На початку червня в Росії почався різкий ріст кількості хворих коронавирусною інфекцією COVID-19. За даними федерального оперативного штабу, за добу в Росії виявлено 25 116 випадків інфікування коронавірусом. Померли 787 осіб. Як повідомляє російське бюро Радіо Свободи, загальне число померлих, за різними оцінками, становить від 147 655 до приблизно 500 тисяч.

Українські Національні Новини

Новини Світу