u-vaks-ogolosili-obvinuvalniy-akt-u-spravi-posadovtsya-derzhrezervu

У ВАКС оголосили обвинувальний акт у справі посадовця Держрезерву

 • 10420 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У Вищому антикорупційному суді прокурор оголосив обвинувальний акт у справі щодо начальника Управління Держрезерву, обвинуваченого в організації одержання хабара та підбуренні до його надання, а також іншого співучасника злочину, обвинуваченого в пособництві одержання хабара в розмірі 70 тис. доларів, що призначалася голові Державного агентства резерву України Ярославу Погорілому. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"За результатами підготовчого судового засідання колегією суддів ВАКС призначено вказану справу до судового розгляду та фактично його розпочато. Прокурором САП оголошено короткий виклад обвинувального акту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наступне судове засідання у справі відбудеться о 14:00 15 січня.

Нагадаємо, корупційне провадження стосовно посадовця Державного агентства резерву України та його ймовірного співучасника направили до суду.

Розслідування триває з грудня 2019 року. За словами правоохоронців, у січні начальника управління Держрезерву викрили “на гарячому” та повідомили йому про підозру. У вересні розслідування завершили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП