u-varshavi-zitknulisya-tramvayi-ponad-desyatok-postrazhdalikh

У Варшаві зіткнулися трамваї, понад десяток постраждалих

 • 14712 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. У районі польського міста Варшава Воля сталося лобове зіткнення двох трамваїв, внаслідок чого постраждали понад десяток людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на TVN24.

Так, зіткнення сталося на кільцевій розв'язці Керцелего.

"Зіткнулися трамваї маршрутів №10 и 20. На перехресті панував хаос. Зіткнення сталося, коли один із трамваїв повернув або зійшов із колії. В обох (транспортних засобів – ред.) розбиті вікна", – повідомляє видання.

На місці події працювали кілька бригад "швидкої допомоги", поліція, а також міська трамвайна служба. У результаті події понад десяток осіб отримали травми.

"Попередньо, про загрози життям постраждалих не йдеться. Але вони отримали травми голови, рук і ніг. Внаслідок зіткнення пасажири впали", – йдеться в повідомленні.

За даними місцевої поліції, 13 людей доставлені в лікарню для обстеження. Поліцейські також підтвердили, що загрози життю постраждалих немає.

За словами прес-секретаря служби трамваїв Варшави, зіткнення сталося на відрізку, де розташовані перемикачі руху. Транспортні засоби рухалися на низькій швидкості.

Крім того, внаслідок аварії рух на кільцевій розв'язці був паралізований протягом більш ніж години. Трамваї інших маршрутів були направлені в об'їзд місця пригоди. За чверть години трамвайний рух було відновлено.

Нагадаємо, у Польщі водій збив на переході трьох українок, внаслідок чого дві з них загинули на місці, ще одну госпіталізували у важкому стані.

Українські Національні Новини

Новини Світу