u-venediktovoyi-vidkrili-spravu-cherez-stezhennya-za-poroshenkom

У Венедіктової відкрили справу через стеження за Порошенком

 • 48126 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. В Офісі Генпрокурора відкрили відкрили кримінальне провадження через стеження за п'ятим Президентом України, народним депутатом Петром Порошенком. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Володимир Ар'єв, передає УНН.

"Офіс генпрокурорши відкрив провадження через стеження за Порошенком на автомобілях з номерами, відсутніми в реєстрі. Але розслідувати доручили ДБРам", - написав Ар'єв і додав копію відповіді Офісу Генпрокурора.

У документі зазначено, що Офісом генерального прокурора 12 червня 2020 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування доручено здійснювати слідчим Головного слідчого управління ДБР.

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора України подав до Печерського районного суду Києва клопотання щодо застосування до п’ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.

Печерський районний суд столиці планував 18 червня розглянути клопотання про обрання міри запобіжного заходу Порошенку. Проте розгляд клопотання відклали до 1 липня.

Українські Національні Новини

Політика