u-venetsiyi-evakuyuvali-ponad-3-5-tis-osib-cherez-bombu-chasiv-drugoyi-svitovoyi-viyni

У Венеції евакуювали понад 3,5 тис. осіб через бомбу часів Другої світової війни

 • 14532 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Через знешкодження бомби часів Другої світової війни на материковій частині Венеції було евакуйовано понад 3500 місцевих жителів й зупинено рух транспорту. Про це УНН повідомляє з посиланням на DW.

"У Венеції в неділю, 2 лютого, проходить операція зі знешкодження бомби часів Другої світової війни. Через неї пройшла евакуація близько 3500 місцевих жителів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бомба вагою 220 кг була виявлена на материковій частині міста. На час операції по її вилученню було зупинено рух усіх видів транспорту в районі виявлення. Це створило труднощі для туристів, які прагнули потрапити на острівну частину міста.

"Приблизно о 12:30 за місцевим часом дороги були знову відкриті. Влада Венеції повідомили, що бомба успішно вилучено та буде найближчим часом знешкоджена у відкритому морі", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, за повідомленнями італійських ЗМІ, бомба була виявлена поблизу промислового порту в районі Маргера, недалеко від залізничної колії. Коли саме бомба була скинута на місто, невідомо.

Нагадаємо, в італійському місті Бріндізі евакуювали 54 тисячі людей для знешкодження бомби Другої світової війни.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Три турецьких військових конвої увійшли в Сирію

     • 18437 переглядiв