u-vidrestavrovanomu-mariyinskomu-palatsi-rozpochali-provoditi-ekskursiyi-zhestovoyu-movoyu

У відреставрованому Маріїнському палаці розпочали проводити екскурсії жестовою мовою

 • 13095 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У Маріїнському палаці за ініціативи першої леді України Олени Зеленської відбулася екскурсія для дітей із порушеннями слуху. Для них організували екскурсію жестовою мовою. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"У Міжнародний тиждень глухих перша леді України Олена Зеленська запросила дітей і дорослих із порушенням слуху відвідати Маріїнський палац. Для них було організовано екскурсії жестовою мовою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що екскурсія була для учнів спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 18 міста Києва для слабочуючих дітей, а також дітей та дорослих з громадських організацій, які займаються допомогою та соціальною адаптацією людей із порушеннями слуху.

"Маріїнський палац – церемоніальна резиденція Президента України – було відкрито для широкого загалу 4 вересня 2020 року, уперше після 12 років реставрації. Всі охочі можуть відвідати палац у п’ятницю, суботу та неділю, з 10:00 до 17:00", - додали у повідомленні.

Нагадаємо, за ініціативи першої леді Олени Зеленської, у Маріїнському палаці проводитимуть безкоштовні екскурсії для школярів.

Українські Національні Новини

Політика