u-vinnikakh-zakrili-usi-gralni-zakladi

У Винниках закрили усі гральні заклади

 • 12686 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Три із трьох гральних закладів, що донедавна діяли у Винниках, припинили свою діяльність. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

"На сьогодні гральні заклади не працюють", - повідомили в поліції.

Про роботу гральних закладів правоохоронці дізналися від активістів.

Нелегали маскувалися за вивісками "Національних лотерей", але винничани здійснили рейд незаконними точками, зафіксували роботу гральних автоматів на приховану відеокамеру та викликали поліцію.

Поліція, що прибула за викликом, не змогла провести огляд приміщень. У цьому їм відмовили власники точок. Втім, правоохоронці опломбували заклади та відкрили кримінальне провадження.

За даними ЗМІ, в одному із цих гральних закладів боєць АТО програв свою земельну ділянку.

Повідомляється, що окрім алкоголю клієнтів пригощали кавою та сигаретами. За умови, якщо гравець зробить ставку більше 200 грн.

Нагадаємо, Львів оголосив війну закладам “Національної лотереї”. У мерії попередили про перевірку всіх закладів та оголосили прохання до власників приміщень, які орендує “Національна лотерея”, розірвати договори.

Окрім того, біля закладів “Національної лотереї” анонсували соціальну рекламу із написами, що тут проводять заборонені азартні ігри.

Офіційний Львів в особі мера Андрія Садового також розкритикував правоохоронців, які, за його словами, "кришують" все це беззаконня у місті.

"Поліція не виїжджає в такі заклади на виклики, а депутати у Верховній Раді отримують від цього бізнесу надприбуток", - наголосив Садовий, ймовірно, маючи на увазі депутата Олександра Третьякова, якого ЗМІ не раз пов'язували з "Національною лотереєю".

Українські Національні Новини

Суспільство