u-vinnitsi-20-richniy-khlopets-namagavsya-stribnuti-z-mostu

У Вінниці 20-річний хлопець намагався стрибнути з мосту

 • 26365 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У Вінниці поліцейські завадили 20-річному хлопцю скоїти самогубство. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінницької області, передає УНН.

"В ніч із 3 на 4 жовтня, близько 22:30, на вулиці Чорновола до поліцейських звернулись двоє людей і повідомили, що на Київському мосту невідома особа намагається стрибнути в річку. По прибуттю інспектори дійсно виявили чоловіка, який сидів на огорожі мосту і, здавалось, от-от збирався звідти стрибнути", – йдеться в повідомленні.

Один з патрульних почав вести з чоловіком діалог, відволікаючи увагу. У цей час його напарник різко схопив молодика за руку і перекинув на землю.

"Двадцятирічний хлопець, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, не надто зрадів такому завершенню історії. Він наполягав, щоб патрульні дозволили йому зробити те, що задумав. Причину свого вчинку чоловік пояснювати не став, лише сказав, що заплутався в життєвих проблемах. Інспектори провели з ним профілактичну бесіду та викликали бригаду швидкої допомоги, яка госпіталізувала його до лікарні", – зазначили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі дві дівчинки стрибнули з даху багатоповерхівки

Нагадаємо, у центрі Львова молодий чоловік намагався скоїти самогубство. Поліцейські понад дві години вели перемовини з юнаком, який сидів на даху. Після цього він добровільно вирішив спуститися.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП