u-vishgorodi-likviduvali-laboratoriyu-z-vigotovlennya-amfetaminu

У Вишгороді ліквідували лабораторію з виготовлення амфетаміну

 • 7050 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Оперативники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини припинили злочинну діяльність 35-річного жителя Вишгорода, який облаштував лабораторію з виготовлення амфетаміну. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління Національної поліції в Київській області.

Згідно із повідомленням, у рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 307 Кримінального кодексу України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів"), поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання чоловіка та в його гаражі, розташованому у Києві.

Там оперативники виявили велику кількість різноманітного лабораторного обладнання, хімічні речовини та реактиви, прекурсори, ваги, фасувальний матеріал, зброю. У прес-службі додали, що крім цього чоловік ще займався вирощенням коноплі. Під час обшуків поліцейські вилучили готову наркопродукцію – амфетамін, вагою 100 грамів та суху подрібнену масу канабісу, вагою 1 кілограм.

Усі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Наразі слідство триває. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Раніше УНН повідомляв, що слідчі Кам’янець-Подільського відділу поліції викрили злочинну групу, яка займалась незаконним збутом амфетаміну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП