u-viysk-rf-navryad-ye-udarna-sila-schob-nastupati-na-vugledar-britanska-rozvidka

У військ рф навряд є ударна сила, щоб наступати на Вугледар - британська розвідка

 • 775006 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Є ймовірність, що російські окупанти готуються до чергових наступальних зусиль у районі Вугледара у Донецькій області, проте у них наврядчи є ударна сила для наступу. Про це йдеться в останньому звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, передає УНН

Деталі

За даними розвідників, протягом останніх 48 годин тривають важкі бої в районі Бахмута.

Повідомляється, що місто Вугледар, яке розташоване південніше, знову зазнало потужного обстрілу. Існує реалістична ймовірність того, що росія готується до чергових наступальних зусиль у цьому районі, всупереч дорогим невдалим атакам на початку лютого та наприкінці 2022 року, зазначає МО Британії.

Цитата

"Східна група військ росії, імовірно, все ще несе відповідальність за операцію щодо Вугледара.

Її командувач, генерал-полковник рустам мурадов, імовірно, перебуває під сильним тиском, щоб покращити результати після різкої критики з боку російської націоналістичної спільноти після попередніх невдач. Проте навряд чи у мурадова є ударна сила, здатна здійснити прорив", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо

У понеділок, 20 лютого, британські розвідники повідомляли, що війська рф перебувають під зростаючим тиском з вимогою успіхів з наближенням річниці повномасштабного вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Суспільство